Emmas hemsida
StartsidanOm Emma CCBildgalleriOm hundarFordonGrafikPusselGästbokKontakt
knappram
Köp hjärtan

Grafiksidan

I slutet av oktober 2002, på min son Henrys födelsedag 27/10, så installerades Paint Shop Pro 7 på min dator. Det är det grafikprogrammet jag gjort grafik som ligger på den här sidan (förutom npågra äldre banners som jag gjort i paint och powerpoint). Programmet är gammalt nu, men det är det jag använder fortfarande. Jag är inte så aktiv med mitt grafikskapande nu, förutom att jag skapar det jag behöver för hemsidor jag gör. Det mesta som jag har lagt ut på mina grafiksidor, är gamla grejer. Vissa är komprimerade för hårt (man tänkte på nedladdningstid med modem...) och andra är nybörjaraktiga.

Mina tuber och mina bakgrunder får laddas ned utan några fler villkor än att ni inte påstår att ni har gjort dem själva. Tänk på att jag har ©COPYRIGHT på min grafik.

Bakgrunder som har grov struktur och/eller är "murriga" kan vara svåra att skriva på så att texten syns bra. På sådana bakgrunder passar det bra att lägga på en container eller en tabell som man ger en matchande bakgrundsfärg. På så vis syns bakgrunden runt om, men stör ej textens läsbarhet.

Ni får förstås gärna länka till mig. Använd gärna någon av mina banners eller knappar på bannersidan.


Annonser:
CC HotRag

Sidan skapad 2/10 2003 - Uppdaterad 17/11 2011 Copyright © 2003-2011
Kontakta Emma via e-mail - Sitens adress: http://www.ragtime.se Creeper